MEDITACIONS GUIADES + BOLS TIBETANS

La meditació és molt beneficiosa per la nostra salut, tan mental, com física i energètica.

Amb la meditació es poden treballar molts aspectes, ens ajuda a conèixer a nosaltres mateixos, a relaxar-nos, a augmentar el nostre autocontrol i disminuir l’estrès i l’ansietat.

Els bols tibetans actuen a nivell vibracional, augmentant la nostra vibració i fent que la nostra energia estigui en un equilibri més alt i tinguem una sensació de benestar, relax i pau.

 

Com és una sessió de meditació guiada i bols tibetans?

En aquestes sessions, pretenc incorporar la meditació i els bols, per a treure més profit de la sessió. Una meditació guiada que treballar un tema en concret* i acompanyada dels bols tibetans, per a poder introduint-nos més en la meditació i treballar a un nivell molt més profund, tenint una relaxació molt més elevada.

 

A qui va dirigit aquesta sessió?

Va dirigit a tothom que tingui ganes de desconnectar, de treballar amb la seva energia i sobretot de relaxar-se. Sense necessitat de saber meditar, ja que la meditació és guiada i els bols tibetans ja fan la resta sol

 

Com funciona?

El primer i tercer dijous i dissabte de mes, està programada una sessió.

Els dijous a les 18:30h i els dissabtes a les 13h.

Com a mesura d’higiene i prevenció cada assistent s’ha de portar la seva màrfega i el seu coixí.

Es necessari reservar la plaça. L’aforament està limitat a dues persones per sessió, tant màxim com mínim i seguint totes les mesures de prevenció necessàries