top of page

APRÈN A MEDITAR

Per mi la meditació és un espai de treball, de relaxació, de retrobament, de sanació, d’autoconeixement.

Hauríem de ser capaços de meditar 24h al dia, això no suposa cap sobreesforç, quan entens que fer les coses amb plena consciència ja és un acte de meditació

 

Què m’aportarà aquest curs?

A incorporar la meditació en el teu dia dia i poder així beneficiar-te en tot moment d’ella.

La meditació ens aporta calma, pau mental, benestar en general, salut, augmenta la creativitat i la vitalitat, el bon humor, la capacitat d’autocontrolar-nos i moltes propietats més tan físiques com mentals.

 

L’objectiu del curs és?

Que a partir d’unes pautes molt senzilles puguis experimentar la meditació en la teva rutina diària i notar els canvis que es crea al teu cos a través d’aquesta pràctica constants.

 

En què consisteix el curs?

En aquest curs vull ensenyar de forma fàcil i senzilla com incorporar la meditació en el teu dia a dia, perquè amb una pràctica constant de meditació podem “arreglar” moltes coses. Partim de cero, per a qui no ha meditat mai, vol tenir el primer contacte o ho ha fet alguna vegada però no sap com seguir.

 

Com funciona el curs?

Tens tres modalitats;

  • Presencial: 2 sessions. En la primera sessió s’explica la teoria i els exercicis per la següent sessió. En la segona sessió, es resolen dubtes i es realitzen pràctiques.

  • Online: 2 sessions via qualsevol plataforma de videoconferència on la primera sessió s’explica tota la teoria i els exercicis per la següent sessió. En la segona sessió, es resolen dubtes i es realitzen pràctiques.

  • A distància: Via mail, 4 lliuraments amb teoria exercicis i pràctica.

En totes les modalitats el temari és el mateix i s’envia tot el dossier en format digital. Després del taller, tens el meu suport pel que necessitis

Meditando en la playa
bottom of page