000000000

info@elisendacalaf.com

El meu testimoni amb el Reiki Comença des Fa uns anys Quan la paraula REIKI em va captivar.

Només Conoco la paraula i poc més sobre aquesta disciplina. Hi havia alguna cosa que em enrere però la tenia reservada en algun lloc del meu cervell i Quan les coses no anaven rectes, s’acaba el cap i em deia: … .. Reiki …. Sense saber què em queres dir.

Fins que va decidir acer cas i investigar.

Buscant informació vaig trobar l’explicació que era Reiki i m’agrada més encara. Però el Volvo a arxivar i va seguir en la rutina que tenia muntada.

Com ara tenia més informació que abans, el meu neguit era més gran, subhasta que va explotar. En un moment molt fosc de la meva vida, em atrajó una llum desconeguda, i simplement, em deixi guiar. Va decidir, no fer-me una Cessió ni una teràpia, si no, SER REIKI.

Així vaig començar el Camí cap a ser terapeuta i mestra de Reiki. Descobreix tantes sensacions noves, tantes coses de mi que no sabia, tantes coses que es podien acer i tantes altres que em feien créixer com a persona. Per a mi està siéndo un camí planer i agradable, però això no Vol Dir fàcil. Aprendre a trabajarte a conèixer parts de tu que no t’agraden, a estimar-te tal com ets, a canviar i veure el món amb ulls nous i això no sempre és fàcil i agradable.

No pares d’aprendre, per això Encara estic caminant i avançant i no pararé mai, però val la pena, Perquè el que creix al mig del pit, és una sensacions tant pura, amable i inexplicable que tot ESFORÇ es ve recompensat.

Ara si miro enrere, lluny, gairebé no reconec la persona que era Quan estava a el principi de el camí. Vas canviant de carcassa Fins Trobar la més còmoda i flexiva, la de la teva talla, estàs molt a gust, subhasta que et queda petita i tornes a sortir a buscar una altra.

I no em penedeixo de res, perquè si no hagués Estat aquesta persona de el principi de el camí que ara pràcticament no reconec, ara no seria la persona que està caminant.

No es tracta de canviar-te d’un dia per altre, es tracta de modelar el que tens, anar canviant de forma, Fins Trobar la qual té dóna un punt d’harmonia, i Quan la tens, tornar-la a modelar Fins aconseguir altre, i anar Fent , per arribar a ser una mica més feliç, Quan el tens, la resta va Sortint sol, només has de posar-te en el camí adequada i anar gaudint de l’paisatge, sentir i creure.

Recommended Articles

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *