top of page

Divendres 28 d'abril 2023 
Vilafranca del Penedès 18:30h

Ofereixo junt amb la Cristina, opcions per gestionar l'estrès, la meva part és pràctica i podràs experimentar la calma a travès de la meditació i la respiració i la vibració i so dels bols tibetans.

💚 RESPIRA la VIDA i omple-la de MOMENTS de connexió que et reconfortin i renovin la teva energia vital.

💚 Tallers "GESTIONEM L'ESTRÈS": prendrem consciència & hi trobarem EINES i RECURSOS pel dia a dia.

✳️L’ESTRÈS és un mecanisme adaptatiu, que ens ajuda a ajustar-nos, per tal de respondre a les diferents situacions que ens cal afrontar, i al medi i entorn que canvien.

✳️Depenent de com sigui aquesta resposta adaptativa, la nostra salut, la qualitat de vida i/o rendiment professional podran veure's afectats.

✳️La nostra resposta a una situació / un medi estressant consisteix en una sèrie de reaccions fisiològiques, que produeixen en el nostre organisme una tensió "física, psíquica o de comportament", i que ens preparen per a l’acció.

💚 Serà CLAU no perdre la nostra capacitat d'adaptació davant un temps llarg i una intensitat d'exposició alta a qualsevol tipus d'estrès: físic o psíquic.

✳️Quan l'estrés s'extén en el temps molt més enllà de l’exposició a aquella situació que l'ha provocat, ens acabarà perjudicant i sentirem MALESTAR; ens sentirem "superats" (burn-out).  

✳️Cal NEUTRALITZAR aquesta activació constant del sistema nerviós i la producció d'hormones com.el cortisol, per tal de recuperar el BENESTAR i no perdre la capacitat de resposta, ja que això voldrà dir "desequil·libri" i "vulnerabilitat". 

💚 Per tant, important aprendre a escoltar-te, a respectar-te, i a PARAR el ritme quan així ho SENTIS.

💚 Anima't a experimentar la sensació d'unitat "cos ment ànima" que ens arriba a través del so i la vibració dels BOLS TIBETANS i el seu efecte relaxant .. Sabies que ajuden a alleujar bloqueigs i tensions, i a respirar de manera més conscient ?

🌸Si t'agradaria venir i en aquesta data no t'és possible, no et preocupis, perquè els realitzarem durant tot l'any. Demana'ns informació, i si sou un grupet, organitzem un TALLER per a vosaltres 🙌🏻

WhatsApp Image 2023-02-06 at 12.35.32 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-06 at 12.35.32 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-02-06 at 12.35.32.jpeg
bottom of page