000000000

info@elisendacalaf.com

La sal té la propietat d’harmonitzar l’ambient, gràcies a la seva composició desprenen ions negatius, que són abundants en la naturalesa, els quals desintoxiquen i equilibren l’ambient. Així doncs, amb les llums o portaespelmes de sal, podem tenir un ambient més saludable, més sa.

També podem beneficiar-nos de la neteja que fan en l’ambient, ja que absorbeixen les molècules d’aigua, de manera que absorbeixen la humitat.

Una altra de les propietats més beneficioses de la sal és la capacitat de neutralitzar la radiació electromagnètica. En tots els racons podem trobar radiació electromagnètica, causat pels aparells elèctrics com poden ser ordinadors, televisió, wifi … .. Per això és aconsellable tenir un llum de sal a prop de la tele o a l’oficina.

La seva gran funció de ionitzar l’ambient és tan àmplia que no només serveix per a la radiació electromagnètica, sinó que el fet de netejar l’ambient té moltes més propietats beneficioses per a nosaltres. Si l’ambient és net dormirem millor, tindrem menys pol·lució pel que millorarem en tema d’al·lèrgies i asmes, millorarem en la nostra vitalitat i energia. Una roda de salut que comença per posar un element decoratiu purificador, que a més, amb la seva càlida llum, també treballa a nivell de cromoteràpia.

Si et preguntes com són les llums o quin és el seu preu, no et preocupis, contacta amb nosaltres sense cap compromís

Recommended Articles

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *