000000000

info@elisendacalaf.com

Una drusa és un conjunt de puntes que comparteixen una mateixa base.

En geologia es diu que una drusa són formacions minerals obtingudes quan un grup de cristalls s’asseu sobre la superfície d’una roca.

Imagina una formació plena de puntes, de diferents mides, formes, tons de colors …. això és una drusa. Hem de veure en una drusa una manera de convivència harmoniosa. Ens ensenyar a estar en harmonia Compartint l’espai, amb grans i petits, amb tons més brillants i més foscos, amb formes més “perfectes” i no tant “perfectes” … Per tan podem dir que una drusa, tingui el tamany que tingui, és un espai harmoniós,  un exemple d’amor i tolerància.

Encara que sembli impossible, podem aprendre dels minerals.

A nivell energètic una drusa és una font d’energia i harmonia. Imagina una punta de cristall com una llanterna, on a la punta es projecta tota l’energia del mineral. Doncs bé, les druses, com ja he dit, són formacions de moltíssimes puntes, per tant es una explosió d’energia. Cada punta projecta la seva energia i aquesta rebota en les altres puntes, que también projecten la seva energia. La llum va rebotant, creant un conjunt de fils energètics que són inesgotables. Per això es diu que les druses es recarreguen elles mateixes.

Depenent del mineral de la drusa desprendrà una energia o una altra. Pots trobar druses d’amatista, de quars, de citrí ….

Posar una drusa en la teva vida, mai està de més. Col·locar-la en un lloc adequada, per crear harmonia, pau, silenci … Utilitza-la per carregar altres pedres, per netejar, per a meditar …. Per el que sentis. Aprèn dels minerals, en el seu interior tenen molt poder, molta saviesa de la terra, Molta energia.

Recommended Articles

Leave A Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *