top of page

El meu camí en el Reiki

El meu testimoni amb el Reiki Comença des fa uns quants anys, la paraula REIKI em va captivar.

Només coneixia la paraula i poc més sobre aquesta disciplina. Hi havia alguna cosa que em cridava però la tenia amagada en algun lloc del meu cervell i quan les coses no anaven rectes, apareixia en el meu cap la paraula REIKI .... Sense saber què em volia dir.

Fins que vaig decidir fer cas i investigar.

Buscant informació vaig trobar l'explicació de què era Reiki i em va agradar encara més. Però ho torno a arxivar i ha seguir en la rutina que tenia muntada.

Com ara tenia més informació que abans, el meu neguit era més gran, fins que va explotar. En un moment molt fosc de la meva vida, m'atreu una llum desconeguda i simplement, em deixo guiar. Vaig decidir, no fer-me una sessió ni una teràpia, si no, SER REIKI.

Així vaig començar el camí cap a ser terapeuta i mestra de Reiki. Descobreixo tantes sensacions noves, tantes coses de mi què no sabia, tantes coses que es podien fer


i tantes altres que em feien créixer com a persona. Per a mi està sent un camí planer i agradable, però això no vol dir fàcil. Aprendre a treballar-te i a conèixer parts de tu que no t'agraden, a estimar-te tal com ets, a canviar i veure el món amb ulls nous, cosa que no sempre és fàcil ni agradable.

No pares d'aprendre, per això encara estic caminan