top of page

El meu camí en Reiki

El meu testimoni amb el Reiki Comença des fa uns quants anys, la paraula REIKI em va captivar.

Només coneixia la paraula i poc més sobre aquesta disciplina. Hi havia alguna cosa que em cridava però la tenia amagada en algun lloc del meu cervell i quan les coses no anaven rectes, apareixia en el meu cap la paraula REIKI .... Sense saber què em volia dir.

Fins que vaig decidir fer cas i investigar.

Buscant informació vaig trobar l'explicació de què era Reiki i em va agradar encara més. Però ho torno a arxivar i ha seguir en la rutina que tenia muntada.

Com ara tenia més informació que abans, el meu neguit era més gran, fins que va explotar. En un moment molt fosc de la meva vida,

m'atreu una llum desconeguda i simplement, em deixo guiar. Vaig decidir, no fer-me una sessió ni una teràpia, si no, SER REIKI.


Així vaig començar el camí cap a ser terapeuta i mestra de Reiki. Descobreixo tantes sensacions noves, tantes coses de mi què no sabia, tantes coses que es podien fer


i tantes altres que em feien créixer com a persona. Per a mi està sent un camí planer i agradable, però això no


vol dir fàcil. Aprendre a treballar-te i a conèixer parts de tu que no t'agraden, a estimar-te tal com ets, a canviar i veure el món amb ulls nous, cosa que no sempre és fàcil ni agradable.

No pares d'aprendre, per això encara estic caminant i avançant i no pararé mai, però val la pena, perquè el que creix al mig del pit, és una sensacions tant pura, amable i inexplicable que tot l'esforç es veu recompensat.

Ara si miro enrere, lluny, gairebé no reconec la persona que era quan estava a el principi de el camí. Vas canviant de carcassa fins trobar la més còmoda i flexiva, la de la teva mida i hi estàs molt a gust, fins que et queda petita i tornes a sortir a buscar-ne una altra.

I no em penedeixo de res, perquè si no hagués estat aquesta persona del principi del camí que ara pràcticament no reconec,

ara no seria la persona que està caminant.

No es tracta de canviar-te


d'un dia per altre, es tracta de modelar el que tens, anar canviant de forma, acceptar, transmutar, fins a trobar la que et dóna un d'harmonia, i quan la tens, tornar-la a


modelar fins aconseguir una altre, i anar fent , per arribar a ser una mica més feliç. Quan estàs en aquest procés, la resta va sortint sol, només has de posar-te en el camí adequada i anar gaudint del paisatge, sentir i creure.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page