top of page

REIKI 

A partir de descobrir Reiki, la meva vida fa un canvi espectacular i em porta per un camí meravellós i d’evolució constants. Reiki no és solament una eina de sanació, si no que és un estil de vida i una manera de veure les coses diferents.

 

Què fa Reiki?

El Reiki treballa amb l’energia Universal-Vital, per això podem dir que és un sistema de sanació natural-universal.
Consisteixen en la canalització de l’energia fent que la circulació pel cos del pacient aporti l’harmonia.
L’harmonització és la lliure circulació de l’energia Vital (energia de l’individu), per tant és equilibri. Un ésser equilibrada estarà en harmonia.

 

Qui pot rebre Reiki?

Tothom pot rebre Reiki, sense distinció de res. Tots som energia, de manera que tothom pot harmonitzar-se amb aquesta tècnica. Des de nens, fins a avis, plantes, animals, espais, objectes….

 

Què tracta Reiki?

Quan alguna cosa pertorba la circulació de l’energia es crea un bloqueig emocional, l’equilibri es trenca i això  provocar problemes físics i psíquics (dolors, nerviós, pors, angoixes, malestar…. fins arribar a la malaltia, si no es tracta).
Es pot rebre Reiki per a qualsevol tipus de trastorns; dolors esporàdics, per lesions, crònics, pre i post operatoris, ansietat, nervis, traumes, angoixes, recuperacions, rehabilitacions, èpoques complicades o delicades, etc. O simplement per mantenir una vida equilibrada i harmoniosa.

Reiki treballa a un nivell molt més elevat que el físic, fent que actuï silenciosament a nivell energètic i emocional, al ritme que cada persona necessita, posant les coses al seu lloc, per restablir l’equilibri.

 

Quin tipus de sessions de Reiki hi ha?

  • Presencials: T’aporto un espai de descans, confidencial i còmode per tal que puguis gaudir de la experiència i sanar allò que necessites, t’acompanyo durant tota la sessió i posteriorment. La durada d’una sessió de Reiki és  d’1h.

  • A distància: Totes les sessions a distància hi ha un canvi d’impressions i un seguiment posterior. T’informo del dia i la hora que realitzaré la sessió.

 

Pots regalar una sessió de Reiki a qui tu més vulguis

manos
bottom of page