Massatge geotermal

Sempre és agradable un massatge, sempre tenim tensions musculars o petites dolències a l’esquena, on carreguem molta tensió física i emocional.

 

En què consisteix un massatge geotermal?

El massatge geotermal, es realitza amb pedres de basalt calentes.

Al treballar amb pedres de basalt, les seves propietats naturals ens ajuden en la nostra part energètica. Aquesta pedra ens ajuda a connectar amb la energia de la Terra, ajuda a relaxar, ens ajuda a sintonitzar el cos i l’esperit d’una manera tranquil·la i també ajuda a linear tots els txakres.

Un massatge geotermal ens ajudarà a equilibrar la nostra energia i a obtenir o mantenir un estat harmoniós amb nosaltres mateixos.

També actua sobre la musculatura de la zona, relaxant-la, per la qual cosa allibera tensió acumulades i alleuja dolors musculars.

També s’utilitza altres eines per a completar el massatge:

– La ventosa, per a treballar molt més tota la musculatura i eliminar dolors. Ideal per contractures o dolors molestos musculars.

– Olis essencials, aporten equilibri i les seves propietats purifiquen i hidraten la pell.

– Digitopuntura, es tracten diferents punts claus. A partir de la digitopuntura es treballen punts concrets del nostre cos per modelar la nostra energia. Deixa fluir tan la sang com la energia i així relaxa i alleuja els dolors.

Tu esculls la intensitat del teu massatge!

 

Quan és aconsellable fer-se un massatge geotermal?

Aquest massatge és ideal per moments d’estrès o dolors musculars, ja que relaxa tota la musculatura d’on es treballa. Per desconnectar del dia a dia i retrobar-nos amb la nostra essència.

Un massatge és una bona manera de relaxar el cos i a més afegim la part energètica, per tant també és una bona manera d’harmonitzar-nos.

També és una bona manera de mantenir un estat bo de la nostra esquena o el nostre equilibri.

No esperis a tenir dolors per a recórrer al remei!

 

Quins tipus de massatge hi ha?

  • Massatge d’esquena, per relaxar tota la musculatura de la zona, lloc on sempre acumulem molta tensió. Es treballa tota l’esquena (superior i inferior), cervicals i es baixa pels braços fins a les mans.
  • Massatge cara, zona on també s’acumula molta tensió i està exposada a factors ambientals tot el dia. La cara és la nostra targeta de visita. Es treballa tota la zona del rostre, cervicals, espatlla (amb menys intensitat que en el massatge d’esquena) i es baixa pels braços fins a les mans.
  • Massatge combo, massatge d’esquena i cara en la mateixa sessió.

**Pots afegir un massatge sonor amb bols tibetans al final de teu massatge geotermal, tindràs una mostra del poder dels bols tibetans, per acabar de relaxar tot el cos, la ment i l’ànima.

Els massatges també es poden regalar a qui tu més vulguis.

 

*No és aconsellable fer-se massatges geotermals les persones que tinguin problemes musculars severs i greus o de columna, com pot ser una hèrnia. Aquest massatge no és de fisioteràpia ni quiromassatge. Informa igualment si tens algun problema greu i podem adaptar el massatge.

 

Mira els packs que tinc preparats clica