Massatge Sonor amb Bols Tibetans

Descobrir els bols tibetans, ha estat una gran sort per a mi. M’encanten, m’aporten, m’apassionen! I ho vull compartir amb vosaltres.

 

Què són els bols tibetans?

Són uns instruments utilitzats en diferents camps, com la relaxació i la meditació. És una poderosa eina que influeix positivament en el nostra estat.

Actuen a nivell vibracional, la seva freqüència està en ressonància amb la natura i l’univers. Ens ajuden a relaxar, estimular, netejar, equilibrar, harmonitzar….

El tipus de so que produeixen és harmoniós, agradable, vibrant, relaxant, per això ens indueixen a un estat de tranquil·litat i relaxació i ens ajuden a eliminar estrès, en la concentració i en la meditació.

Des de la energia vibracional que desprenen, són capaços de relaxar el cos, la ment i l’ànima.

 

Per què em pot servir el massatge sonor?

El massatge sonor amb bols tibetans ens ajudarà a relaxar, a meditar, a desconnectar i centrar-nos el que estiguem treballant en aquell moment, per això és útil en qualsevol treball de relaxació, ens moments de tensió, estrès i nervis, desbloqueja o simplement per tenir un moment per nosaltres i gaudir de la calma i la pau. Ens ajuden a desconnectar del nostre voltant, perfecte per poder descansar i relaxar de tot.

 

Com és un massatge sonor?

Un massatge sonor pot anar  acompanyat d’aromateràpia, d’un mantra, digitopuntura, una visualització, tot depèn del que es necessiti en cada moment, però això les sessions són personalitzades.

Treballaràs principalment la teva relaxació, però també es poden treballar molts altres aspectes com per exemple els txakres, potenciar un treball concret, netejar energèticament, desbloquejar….

 

Hi ha diferents tipus de massatge sonor?

Pots escollir entre una sessió de massatge sonor completa o bé afegir el massatge al final de qualsevol altra teràpia, que et servirà per integrar el que has treballat o acabar una sessió molt més relaxat.

 

Els massatges també es poden regalar a qui tu més vulguis.