Neteja energètica

A nivell energètic molts factors ens poden afectar, molts els podem canviar i d’altres ens venen del nostre llinatge familiar.

Una neteja energètica ens pot ajudar a netejar els nostres registres, tot allò que portem gravat de moltes generacions anteriors i així poder crear la nostra pròpia energia.

 

En què consisteix una neteja energètica

Les neteges energètiques serveixen per treure les energies danyoses, totes aquelles que ens afecten i ens fan vibrar en una sintonia més baixa.

La nostra energia vital es pot veure debilitada per molts motius; alimentació, pensaments, estats d’ànim negatius (depressió, estrès, por…), llocs, persones, etc.

Però la nostra energia i el nostre camp energètic es pot modificar. Estar vivint amb aquesta energia negativa o densa ens pot arribar a ser molt perjudicials per la salut, fins al punt de emmalaltir.

Una neteja energètica és extreure tot allò que ens és perjudicial, que ens fa vibrar a una densitat que no és la correcte i recuperar la nostra energia vital, això ens aportarà millor salut, estat d’ànim, sentir-nos millor amb nosaltres mateixos, estar en pau, descansar millor….

 

Quan ens hem de fer una neteja?

Moltes vegades, l’ambient en que ens movem, l’entorn de treball o fins i tot a casa, ens pot causar una vibració més densa, ens pot causar que energies alienes a nosaltres, se’ns aferrin i ens afectin, afectant-nos en la nostra salut i estat d’ànim.

També tenim estats d’ànims que no entenem, com pot ser cansament, mal humor, malestar, tristor, mal de cap, conflictes….

Si treballes o passes hores amb contacte amb altra gent, et pots sentir cansat/da, esgotat, de mal humor.

Tots aquest, són bon moments per fer-se una neteja.

Encara que no tinguis contacte amb altres persones que puguis considerar negatives o estiguis en un ambient agradable i harmoniós, també és aconsellable, ja que en una sessió de neteja, no solament es detecten les energies que ens afectes alienes, si no que es busques altres causes del nostre passat, de vides passades, patrons, entitats, fissures energètiques, qüestions kàrmiques… i moltes altres coses.

 

Com és una sessió de neteja energètica?

Les neteges poden ser presencials o a distància:

  • Presencials: Es realitza una petita entrevista. A continuació s’explica detalladament en què consisteix la neteja, com treballarem i que haurà de fer posteriorment.

A partir d’aquí, la persona simplement es relaxa i comença la neteja. L’ambient en tot moment és relaxat i tranquil, perquè la persona pugui estar relaxada i fluir més.

Posteriorment es lliure l’informe via mail amb tota la informació del que s’ha treballat en la sessió i es fan comentaris, consell o canvis d’impressions.

Pots acabar la sessió de neteja amb un massatge sonor, per acabar de netejar tota la teva energia.

  • A distància: Es realitza una petita entrevista. A continuació informo del dia i la hora en que realitzaré la neteja, per si la persona vol estar receptiva i en relaxació (no és necessari). S’envia una meditació guiada per realitzar-la durant la neteja o després.
  • Posteriorment es lliure l’informe via mail amb tota la informació del que s’ha treballat en la sessió i es fan comentaris, consell o canvis d’impressions.

 

Hi ha diferents tipus de neteja?

A part de la neteja personal també hi ha la neteja de cases, oficines, locals… El concepte és el mateix; netejar tot allò que hagi estancat en el lloc per tal de poder gaudir d’un espai net energèticament.

Es realitza a distància i el procediment és el mateix que en una neteja personal a distància.

 

Pots regalar la neteja energética a qui tu més vulguis.