Packs i lectures evolutives

LECTURES TAROT EVOLUTIU

El Tarot Evolutiu és una eina per al nostre creixement personal.

No farem servir el Tarot com a consulta endevinatòria ni predictiva,  si no perquè ens ajudi a fer una mirada al nostre interior, a donar llum a conflictes o energies que no veiem, per treballar per la nostra evolució personal, espiritual o energètica.

Aquí veuràs els tipus de lectura

 

….Demana més info de les lectures….

 

RODA DE LA VIDA

En aquesta lectura farem un recorregut per diferents aspectes de la nostra vida quotidiana per tal de veure i entendre quin grau de satisfacció hi tenim i com el podem millorar per fer que la nostra vida i el nostre entorn giri en harmonia.

Les lectures poden ser presencials o a distància. La seva eficàcia és la mateixa, el treball i la informació també.

 

TXAKRES

En aquesta lectura “conversarem” amb els txakres, els nostres centres energètics lligats a les nostres emocions, per entendre que ens volen dir, i com poder equilibrar-los.

En acabar la lectura es realitza una harmonització de txakres per tal d’equilibrar-los, sentir-nos millor i poder treballar amb tota la informació rebuda durant la sessió.

La lectura i la sessió és solament presencial. Es pot realitzar la lectura de txakres sense l’harmonització de manera online.

 

PACKS MASSATGES

No solament gaudiràs d’un descans físic, on t’alliberes de tensions  acumulades a l’esquena, dels dolors posturals, contractures…, si no que també deixaràs descansar tota la musculatura i la teva energia, desconnectant i trobant un espai per a tu.

Pots escollir entre el massatge d’esquena (esquena, espatlles, cervicals, braços i mans) o el massatge de cara (cara, cervicals, braços i mans)

I a continuació pots escollir els packs, pensant perquè gaudeixes del teu moment de massatge i puguis seguir a casa en qualsevol moment que ho necessitis.

T’enduràs, dependent del pack, un oli de massatge, un gel relax d’aloe vera, un bàlsam relaxant amb olis essencials… tot això per a que gaudeixis d’aquest productes a casa teva.

 

…Demana més info…

 

PACK COMBO

Tens un massatge d’esquena (esquena, espatlles, cervicals, braços i mans) i de cara (cara, cervicals, braços i mans) en la mateixa sessió, amb olis essencials, pedres calentes, digitopuntura i si ho necessites ventoses.

Amb un ambient tranquil i relaxat. Tot per relaxar el teu cos, la teva ment i la teva ànima.

La sessió té una durada d’1:30h. aproximadament

 

PACK ESSENCIAL

Després del massatge t’enduràs a casa un oli de massatge de 30ml. Podràs escollir entre l’estoc disponible (l’estoc és variable);

  • Menta fresca
  • Benestar
  • Relax
  • Articulacions

Per a què puguis realitzar les teves fregues o massatges

La durada de la sessió és d’una hora aproximadament.

 

 

PACK RELAX

Després del massatge t’enduràs a casa un Gel Relax Frío d’aloe vera, amb harpagofito, àrnica i mentol de 150ml.

Ideal per a relaxar gràcies a la mentol amb efecte fred, calma tota la zona, ideal per a cops, picades d’insectes… Antiinflamatori per l’harpagofito i l’àrnica, relaxant tota la musculatura i deal per a dolors tensionas, contractures, sobrecàrregues… Amb aloe vera per deixar una pell sana i fina.

Producte natural, no testat en animals

 

PACK BÀLSAM

Després del massatge t’enduràs a casa un Bàlsam Natur per a tonificar, hidratar i relaxar

Ideal per a pells sensibles, hidratant, ja que conté oli de Jojoba i d’ametlles que aporten hidratació i elasticitat a la te pell així com també cera natural d’abelles que t’aporta vitamines i aminoàcids per a protegir la teva dermis dels agents extern

També t’aporta totes les propietats dels olis essencials de calèndula, àrnica, xiprer i llimona que actuen com a relaxants musculars i com aromateràpia, gràcies a la seva olor

Producte natural, no testat en animals

 

PACKS NETEGES ENERGÈTIQUES

Les neteges energètiques són procediments on s’endinsen dins els nostres registres energètiques per tal de netejar allò que ens sobra, que no ens pertoca, que en crea densitat energètica, lligams, vincles amb persones o objectes que ens creen negativitats, agents extern que ens afectes… en resum, per netejar tot allò de baixa vibració que ens afecta.

Les neteges poden ser a distància o presencials.

Amb una neteja et pots endur a casa un preparat de Flors de Bach, el qual t’ajudarà a protegir-te i a sanar-te de tot el que s’hagi netejat.

També et pots fer una neteja completa.

Mira els packs!

 

…Demana més info…

PACK RENOVA

Després de la teva netejar energètica, presencial o a distància, t’emportes un preparat de Flors de Bach personalitzat.

Les Flors de Bach són essències de plantes i flors, totalment naturals que actuen a un nivell vibracional molt profund.

Posteriorment a la neteja tindràs les teves Flors de Bach adaptades al que necessitis. Les Flors et poden ajudar en molts aspectes emocionals i també per acabar de netejar o reforçar qualsevol aspecte.

Si realitzes la neteja a distància, rebràs el preparat floral a domicili.

 

PACKS TEMPLE

Després de la teva netejar energètica, presencial o a distància, tindràs una neteja energètica a la teva casa, netejant tot allò que hi conviu amb desharmonia, per trobar una calma i netejar aquelles energies estancades i antigues que poden afectar negativament.

La neteja de la casa és a distància.

Per mantenir un espai segur i net on crear la teva pròpia harmonia

 

 

PACKS MEDITACIÓ

La meditació ens ajuda en molts aspectes, en treballar amb nosaltres mateixos, en trobar la nostra calma, en augmentar la concentració i la creativitat, en desconnectar, en respirar, en ser conscients….

Tenir una rutina de meditació és beneficiós per la nostra salut tant mental com física.

En aquets packs de meditació es combina el treball personal amb la calma.

Descobreix la meditació i tot el seu potencial!

 

…Demana més info…

PACK MEDITANT

Sessions de meditació totalment personalitzades, individuals i amb un ambient agradable i tranquil, per a que puguis treballar allò que necessitis; respiració, relaxació, connexions, emocions….

No és necessari saber meditar, s’adapten a tu.

Per a trobar un espai de calma, aquell moment per centrar-te només en tu i poder gaudir de la teva essència.

4 sessions (recomanable 1 per setmana com a mínim) amb una duració d’uns 40 minuts

 

PACK SENSACIÓ

Per treballar la calma, la relaxació, la respiració conscient o el que necessitis, acompanyats dels bols tibetans per potenciar molt més el treball.

Barregem els beneficis de la meditació amb la vibració dels bols tibetans, els quals acabaran de fer el treball molt més relaxant, agradable i conscient.

No és necessari saber meditar, s’adapten a tu.

Per relaxar la teva ment, augmentar la teva vibració per sentir-te millor i més harmonitzat

2 sessions (recomanable 1 per setmana com a mínim) amb una duració d’uns 40 minuts