Reiki

A partir de descobrir Reiki, la meva vida fa un canvi espectacular i em porta per un camí meravellós i d’evolució constants. Reiki no és solament una eina de sanació, si no que és un estil de vida.

El Reiki treballa amb l’energia Universal-Vital, per això podem dir que és un sistema de sanació natural-universal
Consisteixen en la canalització de l’energia fent que la circulació pel cos del pacient aporti a l’harmonia
L’harmonització és la lliure circulació de l’energia Vital (energia de l’individu), per tant és equilibri. Un ésser equilibrada estarà en harmonia.

 

Qui no pot rebre Reiki?

Tothom pot rebre Reiki, sense distinció de res. Tots som energia, de manera que tothom pot harmonitzar-se amb aquesta tècnica. Des de nens, fins a avis, plantes, animals, espais, objectes….

Realitzo sessions de Reiki tant a persones com a animals. Ens els animals la recepció de la sessió es a la seva voluntat així com la durada i es pot tractar molts aspectes com pors i fòbies, dolències, malalties, post operatoris, transicions….

 

Què tracta Reiki?

Quan alguna cosa pertorba la circulació de l’energia es crea un bloqueig emocional, l’equilibri es trenca i això  provocar problemes físics i psíquics (dolors, nerviós, pors, angoixes, malestar…. fins arribar a la malaltia, si no es tracta).
Es pot rebre Reiki per a qualsevol tipus de trastorns; dolors esporàdics, per lesions, crònics, pre i post operatoris, ansietat, nervis, traumes, angoixes, recuperacions, rehabilitacions, èpoques complicades o delicades, etc. O simplement per mantenir una vida equilibrada i harmoniosa.

Reiki treballa a un nivell molt més elevat que el físic, fent que actuï silenciosament a nivell energètic i emocional, al ritme que cada persona necessita, posant les coses al seu lloc, per restablir l’equilibri.

 

Com és una sessió de Reiki?

Si no has rebut abans una sessió de Reiki el primer que farem serà una explicació del que és, com actua i com et pots sentir.

Les sessions són totalment personalitzades i confidencials i amb un ambient agradable i suau, sempre per al benestar de qui ve a fer-se la sessió.

En el cas de les sessions per animals, es realitzen a casa del animal, al seu hàbit habitual i marcant ell la recepció de la teràpia i la durada. El respecte, en aquest cas, és essencial.

Al final d’una sessió de Reiki (personal i presencial) pots afegir un massatge sonor per a que els bols tibetans acabin de posar les coses a lloc i tinguis una relaxació molt més profunda.

 

Quin tipus de sessions de Reiki hi ha?

Les sessions són presencials tot i que també es poden fer a distància.

Ens les sessions a distància s’indica el dia i la hora en que es realitzarà la sessió per a què la persona pugui estar relaxada i més receptiva, s’enviarà una meditació guiada per a ajudar en la recepció de la energia, tot i que no es necessari és aconsellable.

En cas de les sessions a animals, també es poden realitzar a distància, amb el procediment similar que en persones i depenen de la voluntat del animal a rebre l’energia.

Pots regalar una sessió de Reiki a qui tu més vulguis