Sanació del nen interior

Tothom portem un nen a dins, el secret és trobar-lo, entendre’l i deixar que la seva energia flueixi amb la seva energia de l’adult que som.

La sanació del nostre nen interior és la sanació del nostre passat.

Moltes vegades tenim emocions enterrades o que no han estat processades correctament quan eren petits, ja que en aquell moment érem massa joves per tenir control sobre els nostres coneixements. Per això tenim sentiments que no podem entendre.
Conèixer el nostre nen interior, retrobar-lo, comprendre’l,  és una manera de sanar les ferides del passat per millor el present.

 

Com és una sessió de sanació del nen interior?

Primer s’explica què és el nen interior, què podem fer amb ell i com. Després es procedeix a una relaxació i seguim amb la meditació conscient, on arribarem a trobar el nostre nen interior, parlarem amb ell i interactuarem, per esbrinar i “reparar” allò que li fa por i que no entén. En tot moment et vaig guiant a través de la meditació conscient donant accions del com actuar davant del nostre nen, ja que la persona que consulta, va dient el que sent i el que veu. És un mètode molt eficaç, ja que la persona pot ser guiada pel facilitador en la sessió i així poder arribar a un quadre perfecta de la situació del seu nen interior.

Posteriorment a la sessió, s’envia tota l’explicació del que és el nen interior via mail, per així poder ser consultada quan es desitgi i un exercici que es podrà realitzar quan es vulgui, per alliberar, perdonar i agrair a tot el clan familiar, netejant així tota la energia i patrons negatius.

Les sessions són individuals i totalment confidencials