Tarot Evolutiu

El Tarot em captiva en la seva part més espiritual, una barreja de màgia i intel·ligència emocional que surt a la llum en cada lectura, una autèntica reflexió en cada carta.

El Tarot terapèutic o evolutiu, no és endevinatori ni predictiu, és una eina per al nostre creixement personal i espiritual.

L’enfocament que es vol donar en el tarot terapèutic és analític i les cartes es transformen en un mirall de l’ànima, d’allò profund, d’allò que vol sortir, d’allò que no entenem. Per tan a través de les cartes podem intentar comprendre el subconscient, d’aquesta manera, agafant consciència d’això, podem canviar i seguir endavant amb la nostra evolució.

En les consultes de tarot no tinc una pauta, entenc a cada persona diferent i única per això, després d’una primera presa de contacte es veu que és el més adient per la persona que consulta.

 

Què pots consultar en una sessió de Tarot?

Bàsicament qualsevol tema que et preocupi, com poden ser; projectes o propòsits que vulguis realitzar per tal d’analitzar la teva energia cap a ells, inquietuds, relacions, bloquejos, analitzar situacions, incerteses o dubtes, somnis, el teu món interior…. I un llarg etcètera.

Les sessions són totalment individuals i confidencials.

 

Com és una sessió de Tarot?

Tens dues modalitats:

  • Presencial: M’agrada la confiança, la comoditat per part del consultats i meva, per això mai forçaré cap situació, ni a explicar ni fer res que no senti o en aquell moment no vulgui el consultant, respecte i comprensió sempre hi són presents. Sempre proposo exercicis per a fer a casa per acabar d’integrar la lectura i aprofundir en la comprensió.
  • A distància: Tu em formules la teva inquietud, si no la trobes, t’ajudo a trobar la pregunta correcta. T’envio un vídeo extens amb la lectura que podràs mirar tantes vegades com et faci falta i sempre et proposo exercicis posteriors per acabar d’integrar la lectura. Tindràs tot el meu suport via mail o whatsapp per als teus dubtes o inquietuds.

 

Quines lectures de Tarot hi ha?

Les lectures poden ser molt vàries per molts temes.

Es poden realitzar des moviments sistèmics, consultar l’estat dels txakres i fins a vàries tirades sobre el mateix tema. L’objectiu de la consulta és veure el que no veiem, el motiu de la mateixa consulta, prendre consciència. A partir d’aquí comença el treball personal.

 

Pots regalar una lectura de tarot evolutiu a qui tu més vulguis