top of page

VIBRA AMB EL TEU BOL TIBETÀ

Els bols tibetans són instruments sagrats que aporten una vibració sanadora pel cos, ens ajuden a equilibrar, netejar, calmar....

M’apassionen els bols i per això vull compartir en aquest taller com introduir-te en aquest món, perquè aporta moltíssim, en tots els sentits!

 

 

Com és el taller?

El taller està destinat a persones que els atreu la idea de tenir un bol o ja en tenen un, és una iniciació amb món sonor i vibracional dels bols.

 

Aprendrem a escollir el bol, a connectar amb ell, a escoltar-los i a veure en què el podem utilitzar i els seus beneficis, a través de la pràctica.

És una pràctica sonora i vibracional.

 

Qui pot fer aquest taller?

 

Tothom, tingui o no un bol. No és necessari tenir cap noció de música ni solfeig, ja que els bols parlen llenguatge energètic que tothom és capes de connectar-hi i sentir-lo.

 

 

Com funciona el taller?

 

El taller s’explica la teoria la qual s’envia posterior en format pdf. Es faran pràctiques amb els bols, si tens un bol, el pots portar i fer la pràctica amb ell. Si no tens cap bols, et proporciono un bol per a que puguis treballar durant el taller.

La durada del taller és de 2:30h aproximadament.

 

Hi també pots optar per la versió Online, on es format i el temari és el mateix que presencial. El taller online és realitza mitjançant qualsevol plataforma de videoconferència.

Aquí és indispensable que tinguis un bol tibetà.

Terapia de sanación
bottom of page