top of page

Qui sóc

Sempre he viscut amb una energia i sensibilitat especial, però el món on vivim no m’ho deixava veure.

M’inicio al món de les teràpies naturals al 2012, després d’un despertar forçós. En 2013 dono a llum Projecte Miller, que representa la meva renaixença, la meva nova vida i nova forma de veure el món.

Començo el meu treballa evolutiu i no tardo en donar-me compte que puc ajudar a molta gent en la mateixa situació que jo em vaig trobar al principi. És per això que començo a atendre a tothom qui ho necessita en la meva consulta.

Projecte Miller creix, madura i es fa gran. Un cicle que com tot va començar i per seguir endavant ha d'evolucionar.

És per això que de Projecte Miller  es queda l'essència; guiar a qui vulgui evolucionar i créixer, però nova imatge; he crescut com a persona i ara em presento Elisenda Calaf, jo mateixa.

 

Els primers sentiments:

A partir de descobrir Reiki m’augmenta la necessitat de fer alguna cosa més amb aquesta eina tant meravellosa i poderosa. Em porta a augmentar els meus coneixements i a aprendre altres teràpies. També em fa realitzar un gir radical en la meva vida i dedicar-me plenament a les teràpies naturals.

M’acomiado de la meva feina, que durant vuit anys vaig estar exercint, per entrar de cap, però sobretot de cor, en el món de les teràpies naturals.

Mai em podré queixar ni penedir-me del que he fet, perquè gràcies a això he pogut fugir del que em tenia atrapada i poder descobrir altres mons.”

Elisenda 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
WhatsApp Image 2022-10-23 at 21.23.59.jpeg
bottom of page