top of page

Massatge geotermal

El massatge amb pedres calentes és una teràpia relaxant que combina els beneficis del massatge tradicional amb l'ús de pedres calentes i els olis essencials, per així alleujar la tensió muscular i promoure el benestar general.

Masaje con piedras calientes

Alguns dels seus beneficis són:

- Relaxació profunda: Les pedres calentes permeten que els músculs es relaxin més ràpidament, cosa que facilita el treball de manera més efectiva en àrees específiques del cos. Això ajuda a reduir la tensió muscular i induir una sensació general de relaxació profunda.

- Alleuja l'estrès: La calor de les pedres calentes i els olis essencials ajuda a calmar el sistema nerviós, disminuint els nivells d'estrès i ansietat. El massatge amb pedres calentes pot ser especialment beneficiós per a les persones que experimenten alts nivells d'estrès diari. L'aromateràpia també és molt efectiva a nivell emocional i calmant.

- Millora de la circulació sanguínia: La combinació de massatge, calor de les pedres i olis essencials estimula la circulació sanguínia, cosa que pot ajudar a millorar a alliberar oxigen i nutrients als teixits musculars. Això també facilita l'eliminació de toxines del cos.

- Allibera la tensió muscular: La calor de les pedres calentes ajuda a relaxar els músculs. Els olis essencials també aporten relaxació a la musculatura i d'aquesta manera és més fàcil treballar per la relaxació i alliberament muscular.

- Equilibri energètic: També ens ajuda a equilibrar l'energia del cos, millorant l'harmonia i el benestar general. Si el cos es calma, la ment es calma. Si la ment és calma, és cos es calma.

WhatsApp Image 2024-02-02 at 18.18.11.jpeg

- Sensació de benestar general: La combinació de calor, massatge i aromateràpia durant la sessió pot generar una sensació de benestar integral, tant físic com mental.

Pots escollir entre Massatge d'esquena (inclou, esquena, braços, mans i cervicals) , de cara (inclou braços mans i cervicals) o Combo (esquena + cara)

La durada de la sessió és d'1h aprox. (en esquena o cara) o 1:30h en el combo.

Sempre en un ambient agradable i amable perquè gaudeixis més de l'experiència.

Pots regalar un massatge amb pedres calentes a qui tu més vuguis amb un val regal

bottom of page